Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 10 december zijn de hulpdiensten omstreeks 08:05 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs. 

Een personenauto en een scooterrijder kwamen met elkaar op de kruising Oosterscheldestraat met de Oostmeerlaan met elkaar in botsing. De ambulancedienst heeft de scooterrijder onderzocht maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Door het ongeval hebben beide voertuigen flinke schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten