Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 7 december kwam een verlofhouder met zijn wapen, verlofhoudersbewijs en schietpaspoort naar het politiebureau in Berkel en Rodenrijs. 

“De man kwam uit eigen beweging zijn verlofhoudersbewijs, wapen, patronen en schietpaspoort inleveren op het Politiebureau. De eigenaar was een sportschutter maar vindt het inmiddels tijd voor een goed pensioen.”meldt de politie op Facebook. Het is niet bekend of de man zelf ook uit Berkel en Rodenrijs komt.

De politie heeft bovengenoemde spullen ingenomen.

Foto: © Politie Midden-Schieland – Facebook

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten