Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 4 december werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de van Bosplaatstraat in Berkel en Rodenrijs.

De politie, brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden gealarmeerd voor een reanimatie in een woning aan de Bosplaatstraat. Het MMT landde op een veldje nabij de brandweerkazerne. Ter plaatse bleek het gelukkig niet om een reanimatie te gaan. Het slachtoffer is behandeld waarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Het volledige MMT is weer retour gegaan naar Rotterdam The Hague Airport.

   

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten