Bergschenhoek – Zondagavond 2 december is de brandweer gealarmeerd vanwege een gaslucht in een woning aan de Rietveldstraat in Bergschenhoek.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse, waar zij in een woning op de derde etage metingen hebben verricht. Ook in een andere woning zou een gaslucht geroken zijn. Na diverse metingen hebben de brandweerlieden geen verontrustende concentratie kunnen meten.

Na de metingen konden de hulpdiensten weer retour.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten