Bergschenhoek – Vrijdagochtend 30 november kreeg de politie een verontrustend telefoontje dat een oma was buitengesloten door haar 1-jarige kleinzoon in een appartementencomplex aan het Effenhof in Bergschenhoek. 

De kleinzoon had oma door nog onbekende manier op het balkon buitengesloten. Nadat de politie was gearriveerd hebben zij geprobeerd om de kleine naar de voordeur te lokken, maar dit was tevergeefs. “Toen hij zelfstandig door de woning begon te wandelen hebben we het raampje in moeten tikken” laat de politie via Facebook weten.

Kleinzoon en oma maken het goed, aldus de politie.

Foto’s: © Politie Midden-Schieland – Facebook

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten