Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 20 november zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval materieel aan de Westpolderstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. Een vrachtwagen welke de Jumbo kwam bevoorraden is tijdens het keren tegen een gevel aangereden. Hierdoor is de gevel fors beschadigd. Ook een slagboom is flink beschadigd.

De brandweer heeft los zittende onderdelen van de gevel verwijderd.

De gemeente komt ter plaatse om een afzetting te maken. Bouw- en woning toezicht van de gemeente komen later ter plaatse om de schade te inspecteren. De uitgang van de parkeergarage is afgesloten voor verkeer.

Er is niemand gewond geraakt door het ongeval.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten