Berkel en Rodenrijs / Bleiswijk – Dinsdagochtend 13 november heeft de politie meerdere (verkeers)controles gehouden in de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs
Allereerst begon de dienst in de vroege uurtjes in de gemeente Berkel en Rodenrijs waar gecontroleerd werd op de fietsverlichting. Hier bleken meerdere fietsers geen verlichting te hebben waarvoor zij een proces verbaal kregen. Er zijn meerdere proces verbalen opgemaakt. Waar er precies is gecontroleerd is ons niet bekend.

Bleiswijk
In Bleiswijk is ook een controle geweest, hier werden meerdere auto’s en bestelbussen gecontroleerd. Een bestuurder viel al snel door de mand. De bestuurder is voor de derde keer in korte tijd gepakt voor het rijden zonder rijbewijs. Hierop hebben de agenten de personenauto in beslag genomen. Ook voor het rijden met drie versleten banden en een lekke uitlaat kreeg de bestuurder een proces-verbaal.

De controle vond plaats op het parkeerterrein van De Beren restaurant langs de N209.

De politie van basisteam Midden Schieland hebben in samenwerking met politiestudenten deze acties uitgevoerd. Of er nog meer van soortgelijke acties gaan plaatsvinden is niet bekend, evenals of er ook controles zijn geweest in de gemeente Bergschenhoek.

 

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten