Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 12 november kreeg de politie een bezoekje van een man met een gasdrukwapen op het politiebureau in Berkel en Rodenrijs.

Een man kwam op het politiebureau een ‘gasdrukwapen’ afgeven. De man kocht deze op zijn vakantie in Spanje, maar twijfelde omdat deze op een echt vuurwapen lijkt. Hij besloot deze niet in het bezit te houden maar deze bij het politiebureau af te geven.

Op Twitter laat Operationeel Wijk Expert agent Steven van der Ham zien dat er weinig verschil is tussen het ingeleverde wapen en een echt (dienst)wapen.

De politie gaat bij aantreffen altijd uit van een echt vuurwapen.

Foto: Twitter: © Steven van der Ham – @S_VANDERHAM

Steven van der Ham on Twitter

Goedemorgen! Vanochtend kwam een inwoner van @Lansingerland een #gasdrukwapen aan het #politiebureau inleveren. Op de foto is het gasdrukwapen het bovenste exemplaar, daaronder het politie- dienstwapen. #nietvanechtteonderschijden

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten