Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 12 november is de brandweer uitgerukt voor een voertuigbrand op de Huijgenslaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 14:00 uur kreeg de brandweer een melding dat er een auto in de brand stond op de Huijgenslaan in Berkel en Rodenrijs. Een bewoner waarschuwde haar buren toen zij zag dat hun auto in de brand stond.

De auto stond op de oprit van de woning bij aankomst van de brandweer. De brandweer had de brand snel geblust. Hierbij was de inzet van het Snel Interventie Voertuig (SIV) voldoende.

De exacte oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar vermoed wordt dat kortsluiting de reden is. De auto zou al enige tijd niet gebruikt zijn namelijk. De buren konden hun auto die ernaast geparkeerd stond op tijd in veiligheid brengen.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten