Auto te water langs de ZoRo-busbaan bij de Berkelseweg in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Een automobilist is dinsdagmiddag 6 november met zijn voertuig in een slootje beland langs de ZoRo-busbaan nabij de Berkelseweg. Niemand raakte gewond.

Omstreeks 14:40 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd naar de Berkelseweg in Bergschenhoek voor een voertuig te water. De melding was dat het voertuig in de sloot zou zijn beland na de rotonde langs de Berkelseweg in de richting van Berkel en Rodenrijs. De eerste hulpdiensten konden de auto niet vinden. Agenten die over de busbaan richting de opgegeven locatie reden zagen de auto tussen het riet in de sloot staan langs de busbaan.

De automobilist was vanaf de Berkelseweg de zogenaamde ‘ZoRo-busbaan‘, die parallel ligt aan de HSL, opgereden in de richting van de Boterdorpseweg. Na ongeveer 100 meter is de auto door onbekende oorzaak in de sloot beland.

Omdat de bestuurder al veilig uit het voertuig was waren de hulpdiensten niet meer nodig. De agenten hebben samen met de bestuurder op een bergingsbedrijf gewacht die de auto heeft geborgen.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten