Bergschenhoek – Woensdagmiddag 31 oktober ontving de brandweer een melding om een kluis uit het water te halen nadat een 15-jarige magneetvisser deze wist op te halen langs de Europasingel in Bergschenhoek.

Een 15-jarige jongen uit Bergschenhoek die vanmiddag met zijn recent geleverde magneet voor het eerst ging magneetvissen had vrijwel direct beet. Het object bleek een kluis te zijn en moeilijk uit het water te halen, hierop hebben de jonge vissers de politie gealarmeerd.  De politie heeft assistentie van de brandweer opgeroepen om de zware kluis uit het water te tillen.

De brandweer heeft de geopende kluis, die vermoedelijk afkomstig is van diefstal in Bleiswijk uit het water gehaald. In de kluis zaten meerdere pasjes, sleutels en een paspoort. De politie heeft de kluis en spullen meegenomen naar het politiebureau.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten