Motorrijders gewond na ongeval op de A12 Bleiswijk

Bleiswijk- De snelweg A12 bij Bleiswijk is zaterdagavond 27 oktober enige tijd volledig afgesloten geweest door een ongeval met meerdere motoren.

Omstreeks 21:00 uur kwam een motorrijder ten val mogelijk door het gladde en natte wegdek als gevolg van de weersomstandigheden. Omdat het een grote groep motorrijders betrof werden ook daarvan een aantal meegenomen in de valpartij.

Minimaal twee slachtoffers zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Een gealarmeerde traumahelikopter bleek niet nodig en is onderweg gecanceld.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft meerdere beschadigden motoren afgevoerd. Tijdens het bergingswerk konden twee rijbanen weer vrijgegeven worden. Hierna konden ook de derde rijbaan en afrit vrijgegeven worden.

 

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten