Bleiswijk – Maandagmiddag 22 oktober heeft er omstreeks 16:30 uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de N209 – Overbuurtseweg in Bleiswijk.

Drie personenauto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een ambulancedienst die snel ter plaatse was, heeft personen nagekeken maar er hoefde niemand vervoerd te worden. Door het ongeval was er veel materiële schade.

Als gevolg van de aanrijding ontstond er vanuit Zoetermeer richting Rotterdam een flinke file. Het verkeer werd om en om langs het ongeval geleid.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten