Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 21 oktober heeft de politie een motorrijder staande gehouden op de Meerweg in Berkel en Rodenrijs.

De bestuurder reed op de Meerweg op een motorscooter. De man reed onverzekerd rond en was niet in het bezit van een motorrijbewijs. Ook had de man geen rijbewijs en/of identiteitsbewijs bij zich. “Voor deze overtredingen zijn diverse processen-verbaal opgemaakt” meldt Operationeel Wijk Expert Steven van der Ham op Twitter.

De man is door de agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau om zijn identiteit te kunnen vaststellen. Daar is door de man ook een vonnis betekend waar nog tegen in beroep kan worden gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten