Bleiswijk – Vrijdagavond 19 oktober zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 22:35 uur gealarmeerd nadat omstanders een voertuig het water in zagen rijden op de kruising Edisonlaan met de Jan van der Heydenstraat. De politie, meerdere brandweereenheden en een ambulancedienst zijn met spoed uitgerukt.

Brandweerlieden in zogenaamde ‘waadpakken’ zijn direct het water in gegaan om naar inzittende(n) te zoeken. De bestuurder is zelfstandig het water uitgekomen waarna hij door omstanders is opgevangen. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken waarna vervoerd naar het ziekenhuis.

De brandweerlieden hebben nog zoekslagen gemaakt in het water maar hebben niets aangetroffen.

Hoe de bestuurder te water is geraakt is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten