Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 17 oktober zijn de hulpdiensten omstreeks 21:40 uur met spoed gealarmeerd voor een medische noodsituatie op een veld van een voetbalvereniging aan Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. 

De Politie, brandweer en twee ambulances rukte met spoed uit. Ook burgerhulpverleners kwamen snel ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het op dit moment met het slachtoffer gaat is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten