Bleiswijk – Vrijdagochtend 12 oktober zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N209 -Hoefweg in Bleiswijk.

Een vrachtwagen en een personenauto reden beide richting Bergschenhoek toen zij met elkaar in botsing kwamen. Meerdere ambulances, een OvD-G (Officier van Dienst Geneeskunde) en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Twee personen met nekklachten zijn behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij zijn vervoerd naar een ziekenhuis.

De personenauto heeft flinke schade opgelopen door het ongeval. Vermoedelijk is het bij het invoegen naar één rijstrook misgegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten