Berkel en Rodenrijs – In de nacht van dinsdag op woensdagnacht 10 oktober is de brandweer omstreeks 01:05 uur gealarmeerd vanwege een gaslucht ter hoogte van het Zebrapad aan de Herenstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse, zij hebben direct meerdere metingen verricht in en om de bouwput in het centrum.

Er werd af en toe een lichte gaslucht geroken. Ondanks het ruiken van de gaslucht sloeg het apparatuur van de brandweer niet aan. De brandweerlieden hebben hulp van netbeheer Stedin ingeroepen omdat zij specifiekere apparatuur hebben.

Omdat er geen gevaar was voor de directe omgeving is de brandweer weer retour gegaan naar kazerne en heeft Stedin het incident overgenomen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten