Bergschenhoek – Maandagochtend 8 oktober heeft er omstreeks 08:20 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto op de rotonde aan de Boterdorpseweg in Bergschenhoek.

Een fietser en een personenauto kwamen met elkaar in botsing. Een ambulancedienst en de politie waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel waarna het slachtoffer met onbekend letsel is vervoerd naar het ziekenhuis.

Zowel de fiets als de personenauto liepen lichte schade op door het ongeval. Wat exact de toedracht is van het ongeval is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten