Berkel en Rodenrijs – Afgelopen vrijdagavond 5 oktober heeft er een vechtpartij plaatsgevonden op de Röntgenstraat in Berkel en Rodenrijs. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 23:00 uur werd een groep van ongeveer acht personen vanaf twee kanten ingesloten door jonge mannen uit een zwarte personenauto. Daarna volgde een vechtpartij waarbij geschopt en geslagen werd. Omwonenden die getuigen waren hebben direct 112 gebeld. Door de vechtpartij is één van de personen gewond geraakt en door het ambulancepersoneel nagekeken en vervoerd naar een ziekenhuis, aldus Buurttoezicht Lansingerland.

Bent u getuigen geweest van de vechtpartij, heeft u het kenteken gezien van de zwarte auto, vermoedelijk een BMW of Mercedes of weet u waar de auto heen is gereden ?

Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

De politie start een onderzoek naar wat er exact is voorafgegaan aan de vechtpartij.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten