Berkel en Rodenrijs – De 23ste editie van de Najaarstrucktour zit erop. Op zaterdag 6 oktober trok een stoet met trucks vanaf Lansingerland naar Noordwijk en weer terug. Voor de chauffeurs een groot spektakel net als hun bijzondere bijrijders.

Vanaf de vertrouwde plek bij G.S. van den IJssel aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs vertrokken om 12:00 uur ongeveer 65 vrachtwagens en bijzondere voertuigen met bijrijder(s) met een verstandelijke beperking richting Noordwijk. Meerdere bedrijven uit de regio waaronder: brandweer, politie, transportbedrijven en recyclingbedrijven deden mee aan de tour.

De heenreis liep vanaf Berkel en Rodenrijs door onder andere: Pijnacker, Den Haag, Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk naar Noordwijk waar op het terras een kopje koffie met appeltaart genuttigd werd. Op de terugreis trok de stoet door onder andere: Katwijk, Leiden, Zoetermeer, Bleiswijk en Bergschenhoek terug naar Berkel en Rodenrijs.

Bij terugkomst werden de vrachtwagens warm ontvangen door omwonende, familie en vrienden van de verstandelijk beperkte bijrijders. In de loods van organisatie G.S. van den IJssel werd de fantastische dag onder het genot van een hapje, een drankje en muziek afgesloten.

Video: Johan Bloom (Youtube)

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

Foto’s: Najaarstrucktour © Facebook – Tussenstop in Noordwijk

Foto’s: Spa-Media / Jim Scheffers / Olav Spa -|

 

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten