Bleiswijk – Donderdagavond 4 oktober heeft de politiehelikopter geassisteerd bij een achtervolging van een groep scooterrijders in Bleiswijk.

Een groep scooterrijders, welke vaker voor veel overlast zorgen, waren aan het racen. Toen de politie hen wilde aanspreken ging de groep er vandoor. De agenten hebben direct de achtervolging ingezet waarbij ook andere politie-eenheden kwamen assisteren. Ook de bemanning van de politiehelikopter heeft hierbij geassisteerd.

Op de Hyacintenweg in Bleiswijk is uiteindelijk één scooterrijder staande gehouden. Deze bestuurder reed 94 km/u, was niet in het bezit van een rijbewijs, reed onverzekerd rond, had geen kenteken en reed op gladde banden, meldt agent Wibro op Twitter.

De bestuurder heeft hiervoor meerdere proces-verbalen gekregen en de scooter is in beslag genomen.

© Wibro / Twitter @Bionischagent

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten