Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 3 oktober is de brandweer omstreeks 12:55 uur gealarmeerd voor een stormschade melding naar de Esdoornlaan in Berkel en Rodenrijs.

Het Snel Interventie Voertuig rukte met gepaste spoed uit. Ter plaatse bleek een tak te zijn afgebroken van een boom waarna deze op een geparkeerde auto terecht is gekomen. De tak zat onder de motorkap klem, hierop heeft de eigenaresse de hulp van de brandweer ingeroepen.

De brandweerlieden hebben de tak vakkundig tussen de motorkap vandaan gehaald, de geparkeerde personenauto liep lichte schade op door de tak.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten