Bleiswijk – Ook in Bleiswijk is het nu mogelijk om een praatje te maken met een wijkagent onder het genot van een kopje koffie.

In het ontmoetingscentrum “De Leeuwerik” is het mogelijk om iedere oneven maandagochtend van 10:00 – 12:00 uur koffie te drinken met een agent. U kunt langskomen aan de Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk.

Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs is het al langere tijd mogelijk om in de McDonalds met de wijkagente onder het genot van een kopje koffie (belangrijke) zaken te bespreken. Niet alleen wijkagente Annemiek Roos is daar aanwezig, maar ook wijkbeheerder Sylvia Lassooy van Gemeente Lansingerland.

Elke laatste Woensdag van de maand van 13:00 – 15:00 uur kunt u daar langskomen op de volgende volgende datums:

Woensdag 31 Oktober
Woensdag 28 November
Woensdag 26 December

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten