Bergschenhoek – In de nacht van maandag op dinsdag 2 oktober is er ingebroken in een personenauto aan de Rubenslaan in Bergschenhoek.

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een witte BMW 3-serie aan de Rubenslaan in Bergschenhoek. De volgende ochtend ontdekte de eigenaar zelf de inbraak. Het stuur, de radio en de navigatie zijn uit het voertuig verdwenen.

Heeft u iets gezien, of heeft u meer informatie over de inbraak ?

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten