Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 27 september werden de hulpdiensten omstreeks 13:50 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de Gemeentewerf in Berkel en Rodenrijs.

De ambulancedienst en de politie waren snel ter plaatse. Er vond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. De fietser is hierbij lichtgewond geraakt. Het ambulancepersoneel heeft de fietser nagekeken op eventuele verwondingen, maar deze hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft beide partijen geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval. Hoe het ongeval precies is ontstaan is ons niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten