Bleiswijk – Donderdagmiddag 27 september is de brandweer omstreeks 15:30 uur gealarmeerd voor een kat op hoogte aan de Bergmolen in Bleiswijk.

De brandweer kwam met met onder andere de ladderwagen van kazerne Frobenstraat uit Rotterdam ter plaatse. Hier zat een kat in een boom en durfde niet meer naar beneden te komen. Door middel van de ladderwagen is de kat uit de boom gehaald.

De brandweer kon na de inzet weer retour kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten