Berkel en Rodenrijs – Op 2 augustus dit jaar is een vrouw uit Sliedrecht slachtoffer geworden van een babbeltruc. Dezelfde drie oplichters worden ook verdacht van een soortgelijk vergrijp in Berkel en Rodenrijs.

De pincode van het slachtoffer uit Sliedrecht is afgekeken bij een Jumbo-filiaal. Op de parkeerplaats werd ze vervolgens door dezelfde personen afgeleid met een landkaart. De daders vroegen aan het slachtoffer om de locatie aan te geven waar zij op dat moment waren, de daders spraken gebrekkig Nederlands. Tijdens deze actie is de pinpas van het slachtoffer gestolen. Ongeveer een halfuur later was haar hele bankrekening leeggehaald. De verdachten zijn goed op beeld en worden ook verdacht van een soortgelijk incident bij Jumbo Westpolder aan de Westpolderstraat in Berkel en Rodenrijs.

Navigatie
De politie waarschuwt: “We leven in een digitaal tijdperk” Veel mensen gebruiken in deze tijd een navigatie. Als iemand u de weg vraagt en daarbij een landkaart uitvouwt, heeft u alle reden om achterdochtig te zijn.

Herkent u de verdachten of heeft u tips die kunnen leiden naar de verdachten? Neem dan contact op met de ons 0900-8844 of meld u informatie anoniem via 0800-7000.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten