Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 22 september zijn de politie en de ambulancedienst omstreeks 15:45 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs.

Een pizzabezorgster raakte gewond op de Klapwijkseweg nabij de rotonde met de Oudelandselaan na een val met haar scooter. Het ambulancepersoneel heeft de bezorgster gecontroleerd in de ambulance waarna zij is vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere controle.

De bezorgster kwam mogelijk hard ten val door het slechte weer op dat moment.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten