Berkel en Rodenrijs – Vanaf Donderdagmiddag 20 september omstreeks 16:00 uur heeft de politie langer dan 24-uur gezocht naar een 59-jarige vrouw welke vermist werd vanuit een zorginstelling aan de IJsselstraat in Berkel en Rodenrijs.

De politie maakte zich grote zorgen, zij hebben in de nacht van donderdag op vrijdag 21 september de hele nacht naar de vrouw gezocht. Ook de politiehelikopter heeft hiervoor in de nacht enige tijd boven Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek gevlogen. De vrouw was niet meer thuis gekomen na het boodschappen doen bij de Albert Heijn in het centrum van Berkel.

Er is langer dan 24-uur gezocht naar de 59-jarige vrouw. Zij is uiteindelijk in goede gezondheid aangetroffen in Rotterdam, waar zij uiteindelijk al die tijd heeft gezeten is niet bekend.

112Lansingerland wilt hierbij graag de politie en onze volgers hartelijk bedanken voor het zoeken en massaal delen van het bericht!

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten