Bleiswijk -Donderdagmiddag 20 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N209 voor de verkeerslichten bij de kruising met de Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Twee personenauto’s kwamen voor de verkeerslichten met elkaar in botsing. Een ambulancedienst en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Drie personen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand vervoerd te worden.

Door het ongeval zijn er diverse vloeistoffen op het wegdek terechtgekomen. Een medewerker van Strukton is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen, een medewerker van Provincie Zuid-Holland Zuid is ter plaatse gekomen om een rijstrook af te sluiten en de doorstroming van het verkeer te regelen.

Vanwege het ongeval en schoonmaakwerkzaamheden ontstond er een gigantische verkeerschaos op de N209. Tot aan Bergschenhoek stond het vast.

De toedracht van het ongeval is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten