Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 19 september werd de brandweer omstreeks 14:15 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand langs de Klapwijkseweg -N472 in Berkel en Rodenrijs.

Omstanders roken een sterke brandlucht in de omgeving van de Klapwijkseweg-N472. De meldkamer heeft hierop besloten de brandweer te alarmeren. De brandweer en politie rukte met meerdere eenheden uit. Na een korte zoekactie bleek dat er iemand in zijn tuin afval aan het verbranden was.

De bewoner is door de brandweer hierop aangesproken, na een kort gesprek zijn de hulpdiensten weer retour gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten