Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 17 september is de brandweer omstreeks 22:40 uur gealarmeerd voor een vreemde lucht in een woning aan de Arendshof in Berkel en Rodenrijs.

Bewoners alarmeerde de brandweer nadat zij een chemische lucht roken in hun woning. De brandweer kwam ter plaatse, en hebben onderzoek gedaan in de kruipruimte van de woning. Omdat de brandweerlieden met hun apparatuur niets konden meten hebben zij de hulp ingeschakeld van de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer, ook de Officieren kwamen ter plaatse.

Een medewerker van DCMR Milleudienst Rijnmond heeft opnieuw diverse metingen verricht maar ook hij heeft niets aangetroffen. De bewoners hebben advies gekregen waarna de brandweer en DCMR Milleudienst weer zijn vertrokken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten