Bleiswijk – Zondagochtend 16 september is de brandweer naar de Anthuriumweg in Bleiswijk gestuurd voor CO2-lekkage in een kas. De netbeheerder zal het lek repareren.

Vrijdag was de brandweer ook al aanwezig vanwege een CO2-lekkage op hetzelfde adres. Monteurs van Eneco hebben het lek toen hersteld. Toen de bewoonster zondagochtend de dieren wilde voeren en zand uit de grond omhoog zag spuiten, heeft zij opnieuw de hulpdiensten ingeschakeld.

Brandweerlieden met ademlucht hebben de aanwezige dieren in veiligheid gesteld en de omgeving afgezet. De beheerder zal opnieuw het lek moeten herstellen.

Foto’s: Brian Roeten

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten