Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 16 september is een personenauto in het water beland langs de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs. Er raakte niemand gewond.

Door nog onbekende oorzaak raakte het voertuig te water. Omstanders schoten direct te hulp en hebben de bestuurster, een oudere vrouw, uit het water gered. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft enkele personen nagekeken, maar er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.
De politie probeert nog te achterhalen wat er precies gebeurt is. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen.
Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig uit het water getrokken.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten