Bleiswijk – Vrijdagmiddag 14 september heeft er omstreeks 12:41 uur een ongeval plaatsgevonden op de Kastanjelaan in Bleiswijk.

Het ongeval gebeurde op de kruising Kastanjelaan met de Esdoornstraat in Bleiswijk. De fietsster is door onbekende reden hard ten val gekomen en hierbij gewond geraakt. Een ambulancedienst en de politie kwamen met spoed ter plaatse, er is één persoon behandeld door het ambulancepersoneel waarnaar vervoerd naar het ziekenhuis.

Het is ons (nog) niet bekend wat er exact is gebeurd.

Foto’s: Roy Wolters

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten