Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 8 september zijn het Mobiel Medisch Team (MMT) en de ambulancedienst omstreeks 20:10 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Eemsplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met de Traumahelikopter ter plaatse, zij landde nabij de Berkelseplas. De ambulancedienst uit regio Haaglanden kwam ook ter plaatse. De arts en verpleegkundige van het MMT hebben het ambulancepersoneel geassisteerd in de woning bij de verzorging van de patiënt. Toen zij verder niet meer nodig bleken zijn zij terug gegaan naar hun standplaats op Rotterdam The Hague Airport.

De patiënt is door de ambulancedienst vervoerd naar een ziekenhuis.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten