Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 8 september werden de hulpdiensten omstreeks 19:10 uur gealarmeerd voor een incident aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

De Traumahelikopter en een ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse, op de Noordeindseweg is een vrouw hard ten val gekomen van haar fiets, of dit door een medische oorzaak is, is ons niet bekend. Een arts in vrije tijd heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer.

Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd waarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team (MMT) was met de traumahelikopter in de omgeving geland. Het MMT heeft het ambulancepersoneel kort ondersteund.

Een gedeelte van de Noordeindseweg is korte tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

   

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten