Bergschenhoek – Zondag 2 september heeft de politie een 17-jarige jongen aangehouden na diefstal van een fiets bij het Foodtruck festival in het Annie MG Schmidtpark in Bergschenhoek.

De fiets was Zaterdagavond 1 september gestolen vanaf het Foodtruck festival bij zwembad De Windas in Bergschenhoek. De fiets werd een dag later op verkoopwebsite marktplaats aangeboden, de politie heeft hierop de jonge verkoper getraceerd en aangehouden.

De politie doet onderzoek naar de diefstal.

 

No Title

fietsendief aangehouden op 2 september 2018. Fiets was weggenomen bij #foodtruck festival #lansingerland Dader een jongen van 17 jaar had fiets op #marktplaats te koop gezet. pic.twitter.com/h3nJxxrCvp

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten