Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 31 augustus is de brandweer omstreeks 20:00 uur gealarmeerd voor een schaap te water langs de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Het Snel Interventie Voertuig (SIV) rukte uit. Zij werden allereerst gealarmeerd naar de Stationssingel in Berkel. Na opnieuw bellen door omstanders met exactere locatie vermelding, kwamen zij op de juiste locatie. Het schaap stond al enige tijd in het water. De brandweerlieden hebben het dier door middel van een touw en brandslangen uit het water weten te halen.

Omdat het schaap aan de verkeerde kant was terecht gekomen hebben de brandweerlieden het dier naar de overkant gebracht.

Het schaap is door het avontuur niet gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten