Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 30 augustus is de brandweer omstreeks 16:40 uur opnieuw gealarmeerd voor een sprinkler alarm bij Hoogvliet supermarkt aan de Molenwerfstraat in Berkel en Rodenrijs.

Lees ook: Hoogvliet onder water door defecte vriezer Molenwerfstraat Berkel en Rodenrijs

De brandweer kwam weer met het Snel Interventie Voertuig (SIV) en een tankautospuit ter plaatse. Dit keer werd de sprinkler-installatie niet geactiveerd doordat deze door een eerdere inzet vannacht was uitgeschakeld.

Na onderzoek bleek een luchtbel in een leiding de boosdoener te zijn van de alarmering. Een monteur komt ter plaatse om het probleem te verhelpen, tijdens de herstelwerkzaamheden zal een brandwacht ter plaatse zijn om alles in de gaten te houden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten