Bergschenhoek – Maandagochtend 27 augustus is er een vrachtwagenchauffeur tegen een gevel aangereden aan de Dorpsstraat in Bergschenhoek.

De vrachtwagenchauffeur reed omstreeks 06:15 uur tegen de gevel toen hij wilde insteken om de Plus supermarkt te bevoorraden. De politie werd direct gebeld, zij zijn ter plaatse gekomen en hebben de hulp van de brandweer ingeroepen om er zeker van te zijn dat er geen instortingsgevaar zou zijn. De brandweerlieden hebben de status van het pand bekeken en een deel afgezet.

De gemeente en een aannemersbedrijf zijn ingeschakeld en bekijken de ontstane schade.

Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten