Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 23 augustus werd de brandweer gealarmeerd voor een dier te water aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. 

Alerte omstanders zagen aan de Noordeindseweg een schaap in het water staan, zij alarmeerde direct de brandweer. Voordat de brandweer ter plaatse was schoot een andere omstander te hulp, hij wist het schaap veilig uit het water te halen.

De brandweer hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.

Foto’s: Niels van Tilburg

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten