Bleiswijk – Dinsdagochtend 21 augustus werden de hulpdiensten omstreeks 11:50 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N209-Overbuurtseweg/ Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Een ambulance, de politie en het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het bleek uiteindelijk te gaan om een persoon die onwel geworden was. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van de arts van het MMT.

Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis, het volledige team van het MMT zijn weer opgestegen en teruggevlogen naar Rotterdam The Haque Airport.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten