Bergschenhoek – In de nacht van zondag op maandag 20 augustus is de politie tegen 04:00 uur gealarmeerd voor een alarmmelding bij het Rabobank kantoor aan de Wolfend in Bergschenhoek.

Omdat er een alarm afging werden er direct meerdere politie-eenheden naar het kantoor gestuurd, ook een beveiligingsbedrijf kwam ter plaatse. Na onderzoek in en om het pand bleek het gelukkig loos alarm.

De politie was tijdens het incident in de omgeving zeer alert op verdachte situaties.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten