Bergschenhoek – Zondagavond 12 augustus is de brandweer omstreeks 20:20 uur gealarmeerd voor een gaslucht in een parkje aan de Smitshoek in Bergschenhoek. 

Een wandelaar die door het parkje liep rook een vreemde lucht wat leek op gas, deze persoon heeft direct de brandweer gebeld. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse. Na diverse metingen van de brandweer werdt er inderdaad gas gemeten. De brandweer heeft hierop een gedeelte van het voetpad in het parkje afgesloten in afwachting van Netbeheerer Stedin.

Stedin is ter plaatse gekomen om het lek te lokaliseren. Zij waren korte tijd in afwachting van een kraantje om bij het lek te kunnen komen. Stedin heeft het incident overgenomen van de brandweer waarop zij weer retour konden.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten