Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 8 augustus is de politie omstreeks 19:30 uur gealarmeerd vanwege een verwarde man op het Kastanjeplein in Berkel en Rodenrijs.

In een woning aan het Kastanjeplein was ruzie ontstaan en wilde de man mensen met een mes te lijf gaan. De verwarde man is hierna naar buiten gegaan, of hij het mes mee had is niet zeker. Toegesnelde agenten hebben de verwarde man op de Lindenlaan aangehouden. “Bij de aanhouding heeft de politie gebruik gemaakt van een taser”; Aldus een woordvoerder van politie eenheid Rotterdam-Rijnmond. Tijdens het incident werd ook de politiehelikopter ingezet.

De man is meegenomen naar het politiebureau, daar zal de man gehoord worden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten