Bergschenhoek – Zondagmiddag 5 augustus is een wielrenner op het fietspad aan de Landscheiding gewond geraakt.

Een groep wielrenners waren een stuk aan het fietsen toen twee wielrenners uit de groep met elkaar in botsing kwamen. Een van de wielrenners kwam hierbij hard ten val. Een ambulance kwam ter plaatse om de fietser na te kijken.

De wielrenner is behandeld waarna hij met onbekend letsel voor controle is vervoerd naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten