Bleiswijk – Dinsdagavond 31 juli heeft de politie een grote zoekactie gehouden vanwege een inbraak in een container aan Rembrandtlaan in Bleiswijk. 

De politie kreeg omstreeks 00:45 uur een melding van verdachten personen aan de Rembrandtlaan in Bleiswijk. De politie is met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gekomen waarna zij een grote zoekactie zijn gestart naar de verdachte(n). Hierbij is ook gebruik gemaakt van de politiehelikopter.

“Er is naarstig naar een verdachte gezocht, maar die is niet meer aangetroffen.” meldt een woordvoerder van Politie-eenheid Rotterdam Rijnmond.

Het is niet bekend of er goederen zijn gestolen uit de container.

Wist je dat je 112Lansingerland ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf je vakantieadres!

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten