Berkel en Rodenrijs – Donderdagochtend 26 juli zag een oplettende buurtbewoner een scooter in het water liggen aan de Boerhaavestraat in Berkel en Rodenrijs.

De buurtbewoner belde hierop direct de politie. Uit onderzoek bleek dat het gaat om een rode Piaggio die van diefstal afkomstig is evenals de kentekenplaat die aan de scooter zat gemonteerd. De scooter zou begin Juli zijn gestolen in Leidschendam.

De politie heeft de eigenaren van zowel de scooter als de kentekenplaat geïnformeerd over de vondsten.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten